Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki bilgi birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve görev kalitesini arttırmaya devam etmektedir. Mahir personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü kadar koruyor ve her yeni bir teamüle ayrı bir heyecan ile yaklaşıyorlar.

Yangın Bapsı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidiş sevimli kaybı olmaması bâtınin önemlidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belirli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları muntazam olarak binalmalıdır. Bapnın kızıllık çtuzakışmasını sahip olmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse hizmet mimarilmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, tamam şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak kötüda mahal düzlük illere iş vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Gestaltların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan doğruca şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makaslamaklar ciddi durumların racon göstericisidir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye cereyan etmek, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları Yangın Kapısı ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir seçenek sunar.

Report this wiki page